Om mig

Erwin M. Jöhnk
 
Clairvoyant / spøgelses opsøger / forfatter / inspirator
lidt om min baggrund:
 
Jeg er et kristent menneske på 57 år. 
Jeg har ikke skyklapper på i forbindelse med mit kristne livssyn. Jeg har oplevet en hel del i mit korte liv. Der i blandt at jeg har været heldig og fået 3 liv.
 
Det første da jeg blev født som pige, det andet da jeg endelig blev den mand som jeg inderste inde altid har været og mit tredje liv da jeg fik kureret mit medfødte hjertefejl ved et lille indgreb som på det tidspunkt var meget nyt. 
 
Ydermere er jeg et positivt, nysgerrigt, humørfyldt person. Jeg respekter andre menneskers levevis, tro etc. Jeg ser på mennesket som helhed; ikke på udseende, udformning og hvad den enkelte person repræsenter. 
 
I forbindelse med mit arbejde er det vigtigste diskretion. Det er en æres sag for mig.
 
Jeg har prøvet meget og meget er lagt på hylden igen, men ikke mine erfaringer dem drager jeg fortsat nytte af.
 
Noget af det jeg har oplevet er at miste to gode venner. Den ene tog sit eget liv foran næsen af mig. Den anden døde få måneder senere 
 
Spirituelle
 
For ca. 15 år siden blev jeg inviteret med til et home party. 
Dette blev min først seriøse indsigt i det spirituelle. Det var noget med reinkarnation, engle, håndlæsning etc. Alt sammen en kort gennemgang. Det var Kisser som fortalte om de forskellige ting.
Senere havde jeg nogle personlige seancer med Kisser. Det satte nogle ting i gang for mig. 
 
Mine evner som, spøgelses opsøger, clairvoyant har udviklet sig med tiden og udvikler sig fortsat. Det er noget jeg er født med, men havde lagt låg på i mange år. Låget er borte nu og jeg bruger mine i dag uden skyld følelser eller tro på at jeg er skør i kuplen