Starten

Tro og spøgelser

 
uddrag af min bogen Tsjyden  udgivet i 2004
 
Er jeg blevet skør? Lad mig svare på det med det samme, nej det er jeg ikke. Jeg har fået lidt mere indsigt i at der findes mere mellem himmel og jord.
Jeg vil fortælle om nogle episoder som jeg selv har oplevet, men hvis en anden har fortalt mig det samme, ville jeg tænke, det er for langt ude. Jeg er midt i en læreproces omkring det åndelige, som jeg har lagt låg på gang på gang. Udover dette var der noget som blokerede mig for at jeg kunne komme videre. Jeg ville gerne få mere indsigt på området. Det er frustrerende at jeg kan mærke, jeg gerne vil noget, jeg har nogle evner og alligevel ikke kan kommer videre med det.Ved en af mine besøg af frk. Himmelblå, fortalte hun mig at jeg engang havde lavet noget som jeg ikke er blevet tilgivet for. Det var noget som har foregået i et af mine tidligere liv. Men helt præcis hvad kunne jeg ikke få at vide, men jeg skulle fremsige en Mantra og jeg ville blive fri igen fra denne blokering. 
Mantra, hvad er nu det? Jeg fandt ud af det er en sætning eller ord som man gentager flere gange. Hvilken sætning skulle jeg så bruge til mit mantra? Disse ord kom senere på aften hvor der var faldet ro over huset. Jeg kunne ikke sove, jeg stod op igen og tænkte jeg kunne jo prøve den opskrift som frk. Himmelblå gav mig.
 
Der var klar måneskin ikke fuldmåne, man kunne ikke høre en lyd alt var stille. Jeg skrev den sætning ned som dukkede op i mit hovedet, på et stykke papir, satte mig ned på gulvet og begyndte at fremsige den sætning, dette skulle jeg gøre tre gange og bagefter brænde det papir. Jeg fik sat mig ned og skulle lige til at starte med at sige det først ord da i samme sekund startede en hund ude i byen at gø helt vildt og min egen hund kom farende med nakkehårene strittende og skubbede til mig, jeg lod som ingenting, min hund blev lidt endnu men listede så af, da jeg ignorerede den. Efter jeg har fremsagt det tre gange brændte jeg papiret i samme sekund papiret var væk hold den hund som gøede vildt ligeså pludselig op med at gø. Alt var lige så stille som før jeg begyndte. Jeg syntes ikke der var sket andet end det med hundene, men tænkte, ok så har jeg prøvet det.Jeg var på vej i seng igen, men skulle lige ind på “det lille hus”. Jeg satte mig på tønden og pludselig så mærkede jeg noget meget underligt noget. 
Jeg vil lige fortælle foran toilette var der et badekar. Jeg følte at bagved mig, omkring mig en flok mennesker og i badekarret så jeg at der stod en stor flok personer, som smilede til mig. Disse menneskers skæbne har jeg dengang i et tidligere liv gjort skade ved at jeg havde brugt al min energi og kraft på at gøre ting for dem og derved gjort dem hjælpeløs, og jeg sled mig op. Da jeg forsvandt, stod de alene hjælpeløs tilbage. Det er meget godt at hjælpe sine med mennesker, men man skal ikke gøre tingene for dem, man skal give dem hjælp så de selv kan komme videre og man skal huske at man ikke kan hjælpe nogen som helst når man selv slider sig ned, glemmer sig selv. Siden den nat har mine evner på det åndelige tiltaget og er fortsat under udvikling.
 
Jeg vil her fortælle om to oplevelser som for mig var en yderst specielle. Mange gange i løbet af natten kunne jeg få en lugt, en smag i munden. For eksempel lugte hø, hønsesuppe og smage suppen. Det er sikkert andre der har oplevet noget lignende, især når man tænker på hønsesuppe, så kan man fornemme smagen på den. Jeg drømte bare ikke om hønsesuppen mens jeg fik smagen og lugten i næsen. 
En nat sov jeg meget uroligt, jeg fik en lugt i næsen som var ubeskrivelig, det nærmeste jeg kunne komme på var at sådan måtte et lig lugte, men alligevel ikke, mere brændt menneske kød. Meget ubehageligt skal jeg lige hilse og sige, jeg vågende op næste morgen med en meget lille irriterende prik på min næsetip. Jeg troede først at det var en bums på vej, men det viste sig at det var det ikke. Det mindede mig mere om et meget lille brandsår. På størrelse med et lille knappenåls hoved. Jeg kender følelsen af have brændt sig. Jeg har prøvet at brænde nallerne mange gange i min tid som laborant.
 
Jeg gik lidt ved siden af mig selv det meste af dagen og en tanke blev ved at dukke op i mit hoved se på tekst-tv nyhederne. Det fik jeg først gjort hen på aftenen. Jeg læste nyhederne igennem også de udenlandske. Der var ikke noget der sagde mig noget indtil jeg kom til en nyhed som bevirkede at det løb koldt ned ad ryggen på mig. Jeg kunne se situationen for mig som om jeg havde været der. Jeg har været der mentalt i løbet af natten. Der var sket følgende. Et barn var blevet bortført fra et Hotel i Mexico og to betjente gik og filmede i området, de blev angrebet af en flok mennesker som troede at betjentene var bortførerne. De satte ild de to betjente, de blev til levende fakler. Den ene døde. Der var en del af mig faret hen for at hjælpe de to.
 
Den anden historie er mere barsk. I den periode hvor terrorister havde taget en hel skole som gidsler, gik jeg ved siden af mig selv. Jeg havde lidt svært at koncentrere mig om tingene. Da skolen blev befriet kunne jeg fornemme et eller andet var ved at gå galt, men hvad viste jeg ikke. Men jeg var mig selv igen på fulde omdrejninger bagefter. Jeg tænkte ikke mere på det, indtil der blev vist video optagelser på tv indefra skolen under gidseltagningen. Det sted genkendte jeg. Bomberne, ledningerne som var spændt ud over et hele virkede på mig meget kendt. Jeg har været der mentalt/sjæleligt for at redde og hjælpe dem der var gidsler. Atter engang fornemmede jeg den kulde gys ned ryggen ved gensynet.
 
Dette kunne jeg ikke helt forklare hvad der skete. Jeg bad frk. Himmelblå om at hjælpe mig at få en ide om hvad det er jeg har oplevet. frk. Himmelblå der er et medie som er tale rør for den anden verden som er omkring en verden som vi indimellem fornemmer. Vi kalder det tit for sjette sans. Til frk. Himmelblås egen overraskelse så har jeg evne at dele min sjæl op i flere afdelinger og drage ud til flere områder på engang. Hvad kan jeg så bruge denne oplysning til? Jo, det er med til at jeg bedre kan styre det der sker omkring mig. Selv om en del eller dele af mig er ude og hjælpe til, så må min dagligdag her i dette liv også fungere. Det er meget nemmere når man ved hvad der sker.