Spøgelser

Spøger det?

Du føler dig utilpas, undrer dig over ting forsvinder og dukker op igen, underlige lyde og lugte. 
Inden du så tror, at det er spøgelser på spil, burde du lige undersøge huset for andre fysiske skader, som for eksempel: ved lugte en utæt kloak; ved lyde løse gulvbrædder, hvis det er fra loftet kan det være et dyr som er på loftet og lige går hen over et løs bræt som knirker, eller vinden suser fra en bestemt hjørne og laver underlige lyde. 
 
Når ting forsvinder, men ser dem kort tid efter, hvor man ellers lige har kigget så findes de en meget logisk forklaring på dette. 
Vi har alle sammen en blind plet i øjet. Vi opdager det bare ikke, for lige som med et digitalt tv signal kan der mangle nogle billede sekvenser. Disse billeder sekvenser bliver beregnet så vi ser et helt billede, det samme sker med vores øjne der ved kan der smutte ting som vi ikke så første gang, men anden eller tredje gang så ser vi det alligevel. Jeg har oplevet at nogle ting forsvinder et sted og dukker op igen et andet sted, når jeg så tager fat i det der dukkede op igen, føles det meget koldt, som om det havde ligget i dybfryseren i længere tid. Her er der tale om spøgeri.
Kan der ikke findes en fysik forklaring på utilpashed, lyde lugte for lige at nævne lidt så kan der være ubudne gæster, spøgelser, negative eller positive energier i et hus. Jeg har nogle evner som jeg ikke har brugt så meget før i tiden, men tiden er inde nu for mig at bruge dem. Jeg vil nu tilbyde mine evner til mine med mennesker. Jeg har erfaring med at “rense” huse, noget som jeg synes er ret spændende.
Føle og fornemme husets historie og dem der ikke kan give slip. Dem som fortsat opfører sig, som om de var levende og / eller ikke kan finde vejen videre over til den anden side. 
 
 Inden jeg kommer og går i gang vil jeg bede dig om: IKKE at fortælle for meget om dit problem og hvad der sker dit hus. Bagefter tager vi snak om hvad du/i oplever. Det er meget vigtigt, at jeg første gang jeg kommer, kan danne mig et uberørt første “håndsindtryk” af husets stemning, hvilken uro der med mere. 
 
Forvent ikke at tingen forgår som du kan se på tv, jeg går stille og rolig rundt og mærker efter. Bliv ikke overrasket over hvis spøgeriet eller uroen tiltager efter du har kontaktet mig og vi har aftalt hvornår jeg kommer. Dette er sket et par gange men ikke hvergang.